Partytent, Feesttent Of Een Gewone Tent Huren?

Gepubliceerd mrt. 02, 22
6 min read

De Tent Voor Ieder Evenement!

Bij de Leistert is er op het gebied van een safaritent huren keuze genoeg. De meest luxe tent is de ruime vijf persoons Glamping Tent. Deze tent is uitgevoerd met eigen sanitair, een volwaardig keukenblok, verwarming en een overdekte terrasvlonder. Je hoeft dus niet naar een sanitairgebouw voor de afwas, douche en toilet.

Deze variant is uitermate geschikt voor een gezin met avontuurlijke kinderen. Er staat namelijk een XS-tentje naast de grote Glamping Tent waar de kids apart kunnen slapen van papa en mama. Durven jouw kids dat aan!? :) Los van de Glamping Tent heb je nog een variant. Je kunt namelijk ook nog een Safaritent huren. Feesttent huren? - Verhuur partytent en andere tenten.

Tent 2 Personen - In De Natuur

Bij ons kun je kiezen uit 6 verschillende tenten. Een tent huren of met een eigen tent naar de Camping. Of je nu een tent met 1 vriend of 9 vrienden wilt delen, je bent van harte welkom. Er zijn sommige tenten waar veel luxe standaard is, bij andere tenten kun je sommige dingen zoals een koelkast weer apart huren. Het is alleen mogelijk om aan te komen op een wisseldag.

Bekijk hieronder welke tenten wij aanbieden en check hier voordat je reserveert de wisseldagen. Dat mag! Als een van je vrienden niet de hele week kan blijven dan kun je altijd een logee aanvragen. Daar zijn wel een paar regels aan verbonden. Bekijk hier de voorwaarden. Op Camping Terpstra zijn er verschillende kampeerplaatsen waar je jouw eigen tent kunt plaatsen.

Feesttent Verhuur

Helaas verhuren we geen koelkasten voor de kampeerplaatsen met eigen tent. Vraag ons ernaar.

Of je de tenten nu zelf op- en afbouwt of dat je dit door ons laat verzorgen: de partytenten moeten altijd goed worden verankerd, om wegwaaien te voorkomen. Als de gehuurde partytent op gras wordt geplaatst kan de tent worden vastgezet met touwen en pinnen die in het gras worden geslagen. Partytent huren? - podia & toebehoren.

Ingerichte Tent Huren Nederland

Ook hieraan kan een tent met touwen worden bevestigd. Wordt een tent op een verharde ondergrond geplaatst en zijn er verder geen mogelijkheden om de tent vast te zetten, dan kun je hiervoor stormblokken huren. Deze blokken wegen 25 kilogram per stuk en kunnen middels een touw aan de partytent worden bevestigd.

De inrichting is met zorg gemaakt uit eigen atelier. Voor de tent handgemaakte houten tuinstoelen, een tuintafel, tarp, en parasol. opslag tenten. Wij proberen zo min mogelijk plastic te gebruiken. Het servies komt van de brocante.

Werktent

De safaritenten van Camping De Kooi zijn van het Nederlandse merk Outstanding. Deze robuuste en luxe tenten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden gekenmerkt door de dikke houten palen en grote terrasvlonders. De tenten zijn ruim opgezet (bruiloft tent huren). De veranda met royale luifel is een heerlijke plek om te ontspannen.

Er zijn diverse safaritenten voor 6-personen, 4-personen en 2-personen De safaritenten zijn tijdens Oerol alleen voor de gehele periode te huur (vrijdag 10 juni tot of tot en met zondag 19 juni) Een aanvraag kan alleen per mail of telefoon. Voor de zomer geldt een verblijfduur van minimaal een week.

Stretchtent

Klik hieronder voor een aanvraag. Luxe kamperen op Terschelling, De tenten zijn sfeervol ingericht met steigerhouten meubels en goede bedden met grote dikke matrassen. Bed- en keukenlinnen zijn bij de prijs inbegrepen. Ook kunt u gratis en onbeperkt gebruikmaken van Wi, Fi. En kunt u gratis parkeren. Sanitair en watertappunten bevinden zich in het toiletgebouw naast het veldje de Pereboom waar de tenten staan.

Grijs in de matrix betekent geen aankomstdag of reeds geboekt. De safaritenten tijdens Oerol zijn alleen boekbaar voor geheel periode van minimaal 9 nachten en alleen per mail.

Feesttent Huren - Vrijblijvende Snelle Offerte!

Als Stichting Rekreatiebelangen Vlieland verzoeken wij onze huurders altijd de actueel geldende overheids- en RIVM-voorschriften ten aanzien van het coronavirus in acht te nemen; In 2021 is het kampeerterrein tot 1 november geopend. Onze Safaritenten, de Arctic Domes, de Huiftent en de Bultrug zijn in oktober uiteraard voorzien van verwarming.

StretchtentGrote Feesttent Huren 100 Personen

In het overzicht hieronder is dit aangeven als MA T/M MA en ZA T/M ZA; Wanneer u geen boeking kunt maken, betekent dat er in de door u gewenste periode geen plaats is. Het boekingssysteem functioneert goed; De minimum leeftijd voor het huren van een Stortemelk-huurtent op onze gezinsterreinen is 21 jaar Huisdieren zijn niet toegestaan in onze huurtenten; In alle huurtenten staat een papieren pakketje met schoonmaakspullen voor de eerste dagen: een wc-rol, twee doekjes, een afwasborstel en schuursponsje en een beetje afwasmiddel; Hoofdkussens zijn in alle huurtenten aanwezig (met uitzondering van de Apollo-festivaltent), maar beddengoed dient u zelf mee te nemen.

Huur Een Partytent

Als gast van het kampeerterrein kunt u ook dit jaar gratis gebruikmaken van zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher krijgt u thuis toegestuurd met uw boekingsbevestiging en is alleen bestemd voor personen die op Stortemelk als gast zijn geregistreerd.

Kies je voor een tent dan kies je voor het echte kamperen. Het gevoel van vrijheid, ruimte en natuur komt het beste tot zijn recht onder het canvas tentdoek, in een bungalowtent of tunneltent, én in de moderne luxe uitvoering van de safaritent en lodgetent (met eigen sanitair). Vergelijk hier de aanbieders per camping op prijs en beschikbaarheid in Nederland.• De bungalowtent is de bekendste en de klassieker uit de tentenfamilie.

Tenten Verhuur

tunnel.• De safaritent is een luxe tent, vaak véél groter en luxer ingericht dan de bungalowtent, en geïnspireerd op de tenten waarmee de jagers in Afrika de jungle introkken. De safaritent staat vrijwel altijd op houten vlonders en heeft een terras met loungemeubilair. Dit is glamping pur sang.• Nog een stapje luxer is de lodgetent.

En er zijn zelfs lodgetenten met een heuse badkuip!• Verder zijn er nog vele andere typen tenten, zoals De Waard, Coco Suite, Bengali en meer - Ruim aanbod tenten voor elke gelegenheid. Gratis advies.

Partyverhuur Tenten. Alles Voor Uw Eigen Feest!

Organiseert u een feest en bent u op zoek naar een tent voor uw gasten of bezoekers? Bij Peters Tentenverhuur vindt u om te huren. Onze feesttenten zijn geschikt voor festivals, evenementen en particulieren feesten zoals bruiloften. En met name dorpsfeesten, kermissen, Oranjefeesten, schuttersfeesten en tentfeesten bij verenigingen kunnen heel goed gebruik maken van onze feesttenten verhuur.

Partytent, Statafel, Easy Up Tent, Zwarte Tenten HurenTentverhuur

Feest tent huren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Feesttenten verhuur is maatwerk Afhankelijk van uw wensen voor de verhuur van feesttenten, leveren we een passende tent. Wij kunnen feesttenten verhuren in . Namelijk 5, 10, 12, 15 en 20 meter. Wij adviseren graag welke maat het beste past bij uw evenement.

De Tent Voor Ieder Evenement!

Dit betekent dat er geen palen in de tent staan. Daardoor kunnen wij de lengte van de tent telkens met 5 meter verlengen en de tent zo lang maken als u wenst. De feesttenten hebben een zijwandhoogte van 2,40 meter. Desgewenst kunnen we bij weinig ruimte ook een vak van 2,50 meter plaatsen om uw beschikbare ruimte optimaal te benutten.Als u tafels en stoelen wenst waar al uw gasten aan kunnen zitten, heeft u logischerwijs meer ruimte nodig dan voor een evenement waarbij iedereen de hele tijd staat. Ook voor een inrichting met alles stoelen die in rijen opgesteld worden, is de omvang anders. Afhankelijk van uw wensen stellen we graag een passende feesttent voor.

Navigation

Home

Latest Posts

Terrasoverkapping Horeca

Published Nov 22, 22
12 min read

Ijsbaart Ijs Op Stokje Vegan

Published Jul 11, 22
6 min read